Du er her:

Kor

KOR ved Ribe Domkirke

Børnekoret optager piger og drenge fra 3. - 6. klasse.

Der er ingen optagelsesprøve.

Der undervises i nodelære, rytmer, hørelære og ikke mindst sang. Her arbejdes med krop og bevægelse. Og børnene får et godt kendskab til sange og salmer samt bliver fortrolige med domkirkens fantastiske rum og akustik. 1-2 gange om året afholdes der korstævne og 2-3 gange om året synger koret til tjenester i domkirken eller Seem kirke. Korprøverne finder sted i processionsgangen overfor domkirkens turistindgang.

hver torsdag kl. 15 - 15.50
(dog ikke i skolernes ferier)

Pigekoret optager medlemmer i alderen fra ca 13 - 19 år.
(7. klasse - 3.g)

For at blive optaget i koret skal man til en kort audition. (Man må gerne synge sammen med en veninde, hvis man ikke bryder sig om at synge alene).
Pigekoret synger i domkirken eller Sct. Catharinæ kirke ca 1 gang om måneden enten til gudstjeneste, stævne eller koncert. Deltagelse i disse udløser løn - mellem 70 og 115 kr pr. tjeneste, alt efter klassetrin.
Ca. hvert andet år er Pigekoret på udlandstur. Næste gang er i 2017.
Pigekoret øver i processionsgangen overfor domkirkens turistindgang.
hver torsdag kl. 16 - 17.00 (dog ikke i skolernes ferier).

Ring til korleder, Lotte Bille Glæsel, 28925835 for yderligere oplysninger.
Det er gratis synge i domkirkens Børne- og Pigekor.

RIBE KAMMERKOR

Domkantor Lotte Bille Glæsel er  leder af Ribe Kammerkor. Koret er et blandet voksenkor med ca 26 medlemmer, der har et bredt repertoire indenfor den klassiske genre.
Ribe Kammerkor medvirker ved særlige lejligheder i Domkirken og har derudover sin egen selvstændige koncertvirksomhed.
Korprøver finder sted i Processionsgangen hver tirsdag kl. 19.30 - 21.30.
Nye medlemmer er velkomne.
Ring for yderligere oplysninger til korleder Lotte Bille Glæsel, 28925835