Ribe og omegns kirker

Babysalmesang er et tilbud til forældre og småbørn i Ribe bys sogne samt Farup, Kalvslund, Obbekær og Seem.

Det foregår altid i Sct. Catharinæ kirke, onsdage kl. 10,00

En ny sæson begynder onsdag d. 4. okt.

Evt. yderligere oplysninger / tilmelding til sognepræst Elin Hjuler, ehs@km.dk

I babysalmesangen fokuseres der på de små børns evne til at sanse gennem sang og musik, rytme og bevægelse. Der leges og synges og danses til gamle og nye salmer og sange. Der lyttes til musik, babyerne gynges i tæpper, vi laver rytmer - alt imens vi udnytter kirkerummet og dets muligheder.

Det er absolut ingen forudsætning, at man selv har ”sangstemme” . For det lille barn er mors og fars stemme altid den smukkeste! Og det vigtigste er at få en god og anderledes oplevelse med sit barn. Sang og musik er med til at stimulere børns kreative udvikling – også på babystadiet. Gennem babysalmesangen får børnene desuden fra de er ganske små kristendommen med sig gennem oplevelse og indlevelse.

Babysalmesangen tilbydes forår og efterår med et forløb af 8 gange, hvor børn og forældre mødes en formiddag, ca. 45 min., hvorefter der er mulighed for en kop kaffe.

• Det er gratis at deltage.
  • Der er plads til max 15 deltagere.
  • Tilmelding nødvendig.
  • Medbring tæppe til barnet at ligge på.
  • Babysalmesangen ledes af sognepræst Elin Hjuler.