Du er her:

15 sep kl. 19.00 Valgforsamling. Valg til Ribe Domsogns menighedsråd

Tirsdag 15. september kl. 19.00, Kannikegården:

Valgforsamling

På valgforsamlingen skal der vælges otte kandidater samt et antal stedfortrædere (suppleanter) til det kommende menighedsråd 2020-2024. Valget foregår i henhold til denne dagsorden:

1. Velkomst ved valgbestyrelsen.

2. Valg af dirigent.

3. Formanden for menighedsrådet beskriver menighedsrådets opgaver, kompetencer og hidtidige arbejde.

4. Opstilling af kandidater til menighedsrådet.

5. Kandidaternes egen præsentation.

6. Debat og mulighed for spørgsmål til kandidaterne.

7. Gennemgang af afstemningsreglerne ved valgbestyrelsen.

8. Skriftlig og hemmelig afstemning.

9. Optælling af stemmer og annoncering af afstemningsresultatet ved valgbestyrelsen.

10. Valg af stedfortrædere efter samme procedure.

11. Valgbestyrelsen orienterer om resultatet af valgforsamlingen samt om muligheden for afstemningsvalg og fristen for at indlevere en kandidatliste.

12. Eventuelt.

Af det nuværende menighedsråd har seks af otte medlemmer tilkendegivet ønske om at genopstille, men alle pladser skal NB besættes ved valget. Man kan læse mere om menighedsrådets arbejde og om det kommende valg i referatet, fra Domsognets kombinerede menighedsmøde og valgorientering 11. august.

(Hent referatet her)

Alle er velkomne til valgforsamlingen, men kun medlemmer af Folkekirken, der bor i Domsognet eller har løst sognebånd, har stemmeret hhv. kan opstilles som kandidater. Der kan under særlige forhold stemmes ved fuldmagt – jf. blanket på Kirkeministeriets hjemmeside: ”Fuldmagt - afstemning på valgforsamlingen”. Hvis der efter valgforsamlingen og senest 13. oktober indleveres alternative kandidatlister, udløses afstemningsvalg til afholdelse tirsdag 17. november.

Ribe Domsogns valgbestyrelse:

Poul Karstensen (fmd.), mobil: 2134 3772